Ads 468x60px

Labels

čtvrtek 7. června 2012

Vítejte ve světě PLM - Autodesk PLM 360

Vítejte/me ve světě PLM

Je to už několik měsíců, kdy Autodesk oficiálně představil svou vlastní vizi řešení a novou překvapivou představu o nástrojích pro PLM. Přesněji tedy se na přelomu roku 2011/2012 na konferenci Autodesk University v Las Vegas Autodesk poprvé zmínil o řešení "Autodesk PLM".

Proč? Proč právě teď? Anebo, chcete-li, proč až nyní? Proč Autodesk přichází s PLM?

Díky nástupu a velkému rozmachu technologií "web cloudu" ve světě dostal Autodesk konečně do rukou ideální nástroj pro realizaci PLM. Otevřela se tím možnost najít novou cestu k řešení problematiky PLM a uvést jej do "hmatatelné" podoby na bázi nejnovějších technologií.

Jak je o Autodesku známo, přichází často s něčím výjimečným, diskutovaným a ojedinělým... Není tomu jinak ani v případě cloud řešení pro PLM, tedy Autodesk PLM 360.



CAD Studio, jako Autodesk Platinum partner v ČR, se přímo podílí na rozvíjení Autodesk PLM 360 právě v ČR a je jedním z prvních partnerů v Evropě, kteří mají tu možnost s produktem Autodesk PLM 360 pracovat a aktivně jej nabízet.


Díky tomuto blogu bychom vám rádi podávali aktuální informace z oblasti PLM, a to především s ohledem na řešení Autodesk PLM 360.


Žádné komentáře:

Okomentovat