Ads 468x60px

Labels

středa 13. června 2012

Koncepce systému Autodesk PLM 360

"Autodesk PLM 360" je výkonný, bezpečný a snadno implementovatelný systém PLM (product lifecycle management), který je určený pro firmy všech velikostí. PLM tak přestává být exkluzivním systémem vyhrazeným pro nejbohatší nadnárodní firmy. Díky technologii web cloudu je PLM360 snadno nasaditelný a konfigurovatelný, cenově dostupný, flexibilní a jednoduše použitelný. Toto řešení je tak v ostrém kontrastu se starými existující PLM technologiemi.

Jak představuje PLM 360 samotný Autodesk? Prohlédněte si video:



Autodesk PLM 360 je určen pro správu celého životního cyklu výrobku - od jeho koncepce a návrhu, přes výrobu až po správu dodavatelů a partnerů, nákup, kontrolu kvality, normy a servis. Toto PLM řešení využívá cloud služeb Autodesku jako nového přístupu ke správě informací o výrobku, i ke správě s ním spojených procesů. Podstatně zprůhledňuje obchodní procesy spojené s výrobky a s projekty.

Agendy a funkce PLM 360 jsou rozšiřitelné, konfigurovatelné a propojitelné se stávajícími PDM a ERP systémy. Dnes existuje sada více než 100 funkcí, která pokrývají hlavní firemní procesy: řízení projektů, vývoj a konstrukce, řízení nákupu, kvalita, provoz, prodej a marketing, servis a podpora, klasifikace a reference. Formou modulů ale lze doplnit procesy dalších oblastí firemních agend.


Žádné komentáře:

Okomentovat